TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Relax illóolaj teafa 10ml

Relax illóolaj teafa 10ml
Relax illóolaj teafa 10ml
Hűsítő hatású, a legerősebb vírusölő illóolaj. Baktériumok, gombák és vírusok ellen is hatásos, megfázás, köhögés esetén kitűnően használható.A teafa a Mirtuszfélék családjába tartozik, Ausztráliában őshonos növény. Az ottani őslakosok több száz éve használják gyógyszerükként antimikrobiális, gombaölő, parazitaölő hatása miatt. Érdekesség, hogy a II. világháborúban az ausztrál sereg sebek elfertőződésének megelőzésére, bőrfertőzések kezelésére használták.TUDNIVALÓK AZ ILLÓOLAJOKKAL KAPCSOLATBAN:
A fenti leírás nem helyettesíti képzett aromaterapeuta útmutatását. Várandósság, szoptatás, kisgyermekeknél történő alkalmazás, illetve bármilyen egészségügyi probléma fennállása esetén történő alkalmazás előtt mindig kérd ki képzett aromaterapeuta tanácsát!

Végezz allergia próbát! Az illóolajok olyan komponenseket tartalmaznak, amelyek egyes személyeknél érzékenységet válthatnak ki. Ha az illóolaj valamely alkotóelemére allergiás vagy, akkor ne használd azt az illóolajat! Az illóolajok alkalmazása előtt végezz bőrpróbát: Egy kávéskanál (2,5 ml) semleges növényi olajban (pl. Oliva)) keverj el egy csepp illóolajat és ebből a keverékből kenj a könyökhajlat belső felére, vagy csukló belsőre. és figyeld 24 órát! Az adott illóolajat csak akkor alkalmazd, ha a teszt során nem tapasztaltál érzékenységet, égő érzést,viszketést.
Az illóolajok alkalmazásakor tartsd szem előtt, hogy vízben nem, csak olajokban, zsírokban vagy alkoholban oldódnak.
Tárolás: Az üvegcséket használat után szorosan zárd le és tárold hűvös, fénytől védett helyen. Gyermekek elől gondosan zárd el!

FONTOS!
Az illóolajok nagyon koncentrált, töményen általában irritatív anyagok, melyek használata fokozott körültekintést igényel. Hígítatlanul ne használd csak ha erre a leírásban kifejezetten kitérünk, de akkor is csak pontszerű felületen (pl. csípésekre, pattanásokra). Az illóolajokat csak külsőleges felhasználása ajánljuk! Az illóolajok gyúlékony anyagok, aromalámpát, párologtatót soha ne hagyj felügyelet nélkül! A hígítatlan illóolaj intenzív belélegzése esetén menj szabad levegőre, szellőztess ki alaposan! illetve panasz esetén keresd fel az orvosodat! Ha a hígítatlanul a bőrre kerül, bő vízzel és szappannal azonnal mosd le! Ha a szemedbe ment, nyitott szemet több percig öblítsd ki bő vízzel (ha van kontaktlencséd, távolítsd el), majd keresd fel az orvost! Lenyelés esetén, vagy ha a légutakba került az illóolaj, azonnal hívd orvosod vagy a Toxikológiai Szolgálatot (0680-201199)!

 

A feltüntetett árak a készlet erejéig érvényesek.

Bruttó ár: 870 Ft
ÁFÁ-t tartalmazza
Adatok
Márka
Relax
Cikkszám
REL-2517
Tömeg
10 g/db
Hasonló termékek