Szűrés

Márka
Ár
170 Ft - 3 000 Ft
Étrend

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Teák, kávék, kakaók

 

Webáruházunkban széles választékban kínálunk különböző teafajtákat, köztük a következő márkák termékeit: Fitodry, Dr. Chen, Ukko és Mecsek tea.

Fitodry teák: A Fitodry teák a fitoterápia területén ismert és elismert márkák termékei. Ezek a teák természetes összetevőkből készülnek, mint például gyógynövények, gyümölcsök, virágok és más növényi részek. A Fitodry teák számos különböző ízben és hatással érhetők el, például a fogyást támogató, emésztést serkentő, nyugtató vagy immunrendszert erősítő hatású teák.

Dr. Chen teák: A Dr. Chen teák kínai gyógynövényeket és tradicionális kínai gyógymódokat felhasználó teafajták. Ezek a teák hagyományosan az egészségmegőrzést, a vitalitást és az egyensúlyt támogató hatásukról ismertek. A Dr. Chen teák különböző gyógyhatásokkal rendelkeznek, például az emésztés javítása, az immunrendszer erősítése, a stressz csökkentése és az energiaszint növelése terén.

Ukko teák: Az Ukko teák természetes és minőségi összetevőkből készült teafajták, amelyek az egészséges életmód támogatására és a jó közérzet fenntartására fókuszálnak. Az Ukko teák különböző ízekben és hatásokkal érhetők el, például az immunrendszert erősítő, antioxidáns hatású, stressz csökkentő vagy relaxáló hatású teák.

Mecsek teák: A Mecsek teák hazai termelőtől származó, természetes összetevőkből készült teafajták. Ezek a teák kiváló minőségű gyógynövényeket és egyéb növényi részeket tartalmaznak, amelyeket a Mecsek-hegységben található területekről származó növényekből állítanak elő. A Mecsek teák számos különböző hatással rendelkeznek, például az emésztés serkentése, az immunrendszer támogatása, az alvás javítása vagy a relaxáció elősegítése terén.