Szűrés

Márka
Ár
170 Ft - 2 300 Ft
Étrend

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Csokoládé, cukorkák

 

Webáruházunkban kapható Torras és Pictolin termékek a következőkről ismertek:

Torras csokoládék: A Torras egy világhírű spanyol csokoládé márka, amely különféle csokoládékra specializálódott, beleértve a cukormentes és diétás csokoládékat is. A Torras csokoládék kiváló minőségű összetevőkből készülnek, és nem tartalmaznak hozzáadott cukrot. Ezek az édességek ideálisak lehetnek azoknak, akik cukormentes vagy diétás étrendet követnek, de szeretnének élvezni egy ízletes csokoládét.

Pictolin cukrok: A Pictolin egy szintén spanyol márka, amely cukorhelyettesítő termékeket kínál. Ezek az édesítőszerek olyan természetes alapanyagokból készülnek, mint az eritritol, szteviol-glikozidok (stevia kivonat), xilitol, és nem tartalmaznak hozzáadott cukrot vagy mesterséges édesítőszereket. Az édes ízüket tekintve hasonlóak a hagyományos cukorhoz, de a kalóriatartalmuk lényegesen alacsonyabb lehet, így kiváló alternatívát nyújthatnak azoknak, akik szeretnék csökkenteni a cukorfogyasztásukat.

Mind a Torras csokoládék, mind a Pictolin cukrok kiváló választások lehetnek azoknak, akik szeretnék csökkenteni a cukortartalmat az étrendjükben vagy cukormentes alternatívákat keresnek az édesítéshez.

Paleolit Prémium csokoládék: Ezek a csokoládék gluténmentes, tejtermékmentes és hozzáadott cukormentes alternatívákat jelenthetnek a hagyományos csokoládékhoz képest. A Paleolit Prémium csokoládék 100%-ban természetes összetevőkből készülnek, például magas kakaótartalmú csokoládéból, édesítésre pedig természetes édesítőszereket, például nyírfacukrot (xilitet) vagy kókuszvirág cukrot használnak. Ezáltal csökkentett cukortartalmú és egészséges alternatívákat kínálnak azoknak, akik figyelnek az étkezésükre és az egészséges életmódra.

A Paleolit csokoládék kiváló választások lehetnek azoknak, akik szeretnék élvezni a csokoládét, de fontos számukra az egészséges és természetes összetevők használata az élelmiszerekben.