Szűrés

Márka
Ár
1 010 Ft - 1 520 Ft
Étrend

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Lekvárok, nugát krémek

 

A Nagykőrösi Konzervgyár lekvárjai hagyományos receptek szerint, magas minőségű és természetes alapanyagokból készülnek. A termékek között megtalálhatók a klasszikus ízek, mint a málna, szeder vagy meggy, de számos más gyümölcsből is készülnek lekvárok. A Sante Go On mogyoróvajai kiváló ízűek és táplálóak, magas fehérje- és rosttartalmuk miatt pedig remek táplálék kiegészítők lehetnek. A Dia-Wellness lekvárjai cukorbetegeknek is ajánlottak, mivel alacsony cukortartalmuk miatt nem emelik meg a vércukorszintet. Az ízek változatosak, a kínálatban megtalálhatók a klasszikus ízek, de gyümölcskeverékek és speciális ízek is. Ha minőségi, természetes és ízletes termékeket keres, akkor mindhárom márka kínálatában biztosan megtalálja a számára megfelelő terméket.

A Dia-Wellness egy olyan márka, amely diabetikus élelmiszereket kínál, beleértve a lekvárokat is. A Dia-Wellness lekvárok a következőkről ismertek:

Dia-Wellness Diabetikus Lekvár: Ez a lekvár a Dia-Wellness termékvonal része, amely kifejezetten diabéteszes emberek számára lett kifejlesztve. A Dia-Wellness Diabetikus Lekvárok alacsonyabb szénhidráttartalommal rendelkeznek, és természetes édesítőszerekkel, például steviával vagy eritrittel vannak édesítve. Így lehetővé teszik az édes ízek élvezetét anélkül, hogy jelentős hatást gyakorolnának a vércukorszintre.

Dia-Wellness Zselésített Lekvár: Ez a lekvár olyan formában kapható, amely zselésített állagot tartalmaz, így tökéletes választás lehet például kenyérre, palacsintára vagy sütikre kenve. A Dia-Wellness Zselésített Lekvárok is alacsonyabb szénhidráttartalommal rendelkeznek, és természetes édesítőszerekkel vannak édesítve.

A Dia-Wellness lekvárok olyan lehetőségeket kínálnak, amelyekkel diabéteszes emberek is élvezhetik az édes ízeket, miközben figyelnek a vércukorszintjükre. Az alacsony szénhidráttartalom és a természetes édesítőszerek használata lehetővé teszi a lekvárok élvezetét a diabéteszes étrendbe illesztve.