Szűrés

Márka
Ár
350 Ft - 1 170 Ft
Étrend

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Pudingporok, fagylaltporok

 

A webáruházunkban kapható pudingporok kiváló minőségű és egészséges alapanyagokból készülnek, így a Dia-Wellness, Nyírfacukor Panna, Szafi és Mester Család termékei között biztosan megtalálhatja a kedvencét. A Dia-Wellness pudingporok alacsony cukortartalmuk miatt cukorbetegeknek is ajánlottak, de azoknak is, akik egészséges életmódot folytatnak, és szeretnének egészséges édességet fogyasztani. A Nyírfacukor Panna termékei pedig természetes édesítőanyagokat tartalmaznak, így a cukormentes életmódot követőknek is ideális választás. A Szafi és Mester Család termékei pedig glutén- és tejmentes alternatívákat kínálnak a hagyományos pudingporokkal szemben. A fagyiporok esetében is hasonló minőségi termékek közül válogathat, amelyek finom ízeket és egészséges összetevőket kínálnak.

A Szafi egy olyan márka, amely természetes és egészséges élelmiszereket kínál, beleértve a pudingokat is. A Szafi pudingok a következőkről ismertek:

Szafi Reform Puding: Ez a puding a Szafi Reform termékvonal része, amely cukormentes, gluténmentes, laktózmentes és hozzáadott adalékanyagoktól mentes alternatívát kínál a hagyományos pudingokhoz képest. A Szafi Reform Pudingok természetes édesítőszerekkel, például nyírfacukorral (xilittel) vagy eritrittel vannak édesítve, így alacsonyabb kalóriatartalommal rendelkeznek, és megfelelhetnek azoknak az étrendi preferenciáknak, amelyek szerint fontos az egészséges életmód fenntartása.

Szafi Free Puding: Ez a puding a Szafi Free termékvonal része, amely a paleolit étrendet követők számára kínál alternatívákat. A Szafi Free Pudingok gluténmentes, tejtermékmentes, szójamentes és hozzáadott cukormentesek, így megfelelnek azoknak az étkezési korlátozásoknak, amelyek a paleolit étrendben jellemzőek. A pudingokat természetes édesítőszerekkel, például eritrittel vagy sztíviával édesítik, így alacsonyabb szénhidráttartalommal rendelkeznek.

A Szafi pudingok kiváló választások lehetnek azoknak, akik olyan pudingot keresnek, amely természetes és egészséges összetevőkből készül, és megfelelnek különböző étrendi preferenciáknak, mint például cukormentes, gluténmentes, laktózmentes vagy paleolit étrendet követőknek.