Felhasználási javaslat: 250 ml tejhez, vagy növényi italhoz 50 gramm krémpudingpor szükséges.
A krémpudingport hideg tejjel, vagy növényi itallal csomómentesre elkeverjük, majd gyorsfokozatú habverővel a krémállag eléréséig keverjük.
A kész krémpudingot formákba töltjük, és hűvös helyre tesszük. Tetszés szerint díszíthetjük gyümölccsel, tejszín- vagy növényi habbal.Összetevők:
Édesítőszer (xilit), Módosított keményítő, Aromák, Színezék (karotinok). 100 g krémpudingpor
Energia (kJ) 1288
Energia (kcal) 306
Zsír (g) <0,5
- amelyből telített zsírsavak (g) <0,5
Szénhidrát (g) 98
- amelyből cukrok (g) <0,5
- amelyből poliolok (xilit) (g) 55
Rost (g) <0,5
Fehérje (g) <0,5
Só (g) 0,01
RBÉ: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).
A tasak tartalmából 2 adag krémpuding készíthető.
A feltüntetett árak a készlet erejéig érvényesek.