A nádcukor a fehér cukor kiváló alternatívája, édesíthetünk vele teákat, kávékat, desszerteket, süteményeket. Egyedi, enyhén karamellás, finom íze van, különleges aromát adhat a süteményeknek, a kávénak, teának, a kakaónak, de bármilyen étel vagy ital édesítéséhez ugyanúgy felhasználható, mint a hagyományos cukor. Frissen aratott cukornádból nyerik ki, vegyi eljárások nélkül, sötét színét extra nádmelasz-tartalmának köszönheti. Nem tartalmaz semmiféle mesterséges anyagot, teljesen természetes növényi édesítő, gazdag értékes vitaminokban, nyomelemekben, például B-vitaminokban, kalciumban és vasban. Nem terheli olyan mértékben a hasnyálmirigyet, mint a fehér cukor, hosszabb a felszívódási folyamata is. Összetevők: nádcukor.Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: 1700 kJ / 400 kcal
Zsír: 0 g
- amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 99 g
- amelyből cukor: 99 g
Rost: 0 g
Fehérje: 0 g
Só: 0 g
Száraz, hűvös helyen tartandó!
A feltüntetett árak a készlet erejéig érvényesek.