TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Naturhelix fülgyertya kamilla 10x

Naturhelix fülgyertya kamilla 10x
Naturhelix fülgyertya kamilla 10x


Gyulladásgátló hatású kamilla illóolajjal illatosított fülgyertya.

Kamilla: gyulladásgátló hatása számos megbetegedés kezelésére alkalmassá teszi: bőrbetegségek, gyomorbántalmak, torokgyulladás és megfázás stb.

Alkalmazási javallat: enyhébb fülpanaszoknál, relaxációs eszközként, kozmetikai kezelés vagy masszázs kiegészítéséül. Bárkinek, aki: rendszeresen szabadban vagy poros környezetben dolgozik, sokat repül, rendszeresen vízi sportot űz.

A fülgyertyázás során a külső hallójárat bejáratához illesztjük a fülgyertyát. Így a hallójárat és a fülgyertya egy egyesített csövet alkot. Ebben, a használat során, az égés energiájának hatására kialakul egy alacsony rezgésszámmal rezgő-pulzáló meleg levegő oszlop. Ez a meleg levegő oszlop a fülgyertya égésideje alatt folyamatosan rezgeti, „masszírozza” a dobhártyát és a hozzá kapcsolódó, a hallásunkban közreműködő szervrendszert.

Számos meridián- és akupunktúrás pont található a fül környékén illetve a hallójáratban. Ezeket a nehezen elérhető pontokat kitűnően stimulálja a fülgyertya. Így a fülgyertyázás sajátos módon segít a felborult energiaegyensúly visszaállításában és megtartásában.

A Naturhelix Fülgyertyák alkalmazása egyedülálló társas relaxációs élményt nyújtanak.

Fontos információ: A fülgyertya használata nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást. A fülgyertya gyógyhatását a konvencionális orvostudomány nem igazolja. A fülgyertyázást igazoló tapasztalatok az alternatív és természeti gyógymódokban rejlenek. Leírásaink nem tekinthetők egészségügyi szaktanácsadásnak. Egészségének megőrzésével, esetleges krónikus panaszaival kapcsolatosan keresse fel kezelőorvosát, szakorvosát, gyógyszerészét. Használat előtt olvassa el a gyertyához mellékelt, részletes tájékoztatót

 

A feltüntetett árak a készlet erejéig érvényesek.

Bruttó ár: 4 250 Ft
ÁFÁ-t tartalmazza
Adatok
Cikkszám
gyertya001
Hasonló termékek