A csicseriborsó glikémiás indexe (GI értéke) 35. Fehérjeforrás, élelmi rostban gazdag, magnézium, vas, cink forrás.
Összetevők: csicseriborsó liszt (50%), tápiókakeményítő, stabilizátor (xantan és guargumi).
Felhasználási javaslat: Tízszeres mennyiségű sózott, forrásban lévő vízben 9 percig főzzük!
A penne az egyik legkedveltebb olasz tésztaforma. A penne tészta ferdén vágott csőtészta, ami egy töltőtoll hegyére hasonlít, ezért is hívják tollhegy tésztának is. Mártások mellé ajánljuk köretként.100g termék átlagos tápértéke
Energiatartalom:1505 kJ* 18 % / 356 kcal* 18 %
Zsír:3,25 g* 5 %
– amelyből telített zsírsavak:0,49 g* 2 %
Szénhidrát:67,17 g* 26 %
– amelyből cukrok:1,67 g* 2 %
Rost:7,62 g
Fehérje:10,67 g* 21 %
Só:0,24 g* 4 %
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ / 2 000 kcal)
A feltüntetett árak a készlet erejéig érvényesek.