TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Hello smoothie sárgabarack gyümölcsturmix 200 ml

Hello smoothie sárgabarack gyümölcsturmix 200 ml
Hello smoothie sárgabarack gyümölcsturmix 200 ml
A legjobb gyümölcs praktikus csomagolásban.

HELLO SMOOTHIE Sárgabarack edzésekhez, kirándulásokra bele a hátizsákba és a kézitáskába. Ez egy lágy és sűrű gyümölcsital, amely biztosítja a napi gyümölcs adagodat, ebben a mai rohanó időben. HELLO smoothie olyan, mint amikor a gyümölcsöt otthon kikeverjük és ráöntsük a gyümölcslevet. A terméknek mindig finom íze van és 100% -os gyümölcskomponenssel rendelkezik! Praktikus csomagolásban van forgalmazva – 200 ml tasakban visszazárható csavaros kupakkal.

Sterilizálva és tartósítószer nélkül. Ezzel a kiadós itallal elindíthatod a napodat, neki köszönhetően rengeteg energiához fogsz jutni. Megfelel gyors reggelinek vagy folyékony tízórainak. Egészséges alternatívájaként is használhatod ezt az innivalót a nagyobb fizikai tevékenységek előtt. A szervezet megőrzi a tárolt glikogént, mert a gyors gyümölcs cukroknak köszönhetően képes azonnal energiát felvenni. Ezért a Smoothie az egészséges életmód ideális része lehet.

HELLO SMOOTHIE Sárgabarack tartalmaz 50% alma pürét, 30% sárgabarack pürét és 10% banán pépet. Minden le van öntve narancs (10%) lével a koncentrátumból.

Előnyök Nincs édesítve. Kizárólag természetes cukrokat tartalmaz gyümölcsökből.

Kémiai tartósítószerek nélkül!

Tartóssága 12 hónap!

Összetevők: almavelő koncentrátumból 50%, sárgabarackvelő koncentrátumból 30%, banánvelő 10%, narancslé sűrítményből

 

A feltüntetett árak a készlet erejéig érvényesek.

Bruttó ár: 380 Ft
ÁFÁ-t tartalmazza
Adatok
Cikkszám
hello001
Hasonló termékek