A vörös szőlőmagliszt bővelkedik mikro és makro tápanyagokban, így érdemes a mindennapjainkba becsempészni. Kimagasló rosttartalma mellett antioxidáns tartalma is meghatározó a benne található vitaminoknak, flavonoidoknak, linolénsavaknak és polifenoloknak köszönhetően. Felhasználható más lisztekkel vagy joghurtok, turmixok, shakekbe elkeverve.
Mit érdemes tudni róla?
- Vegán
- Paleo
- Gluténmentes
- Élelmi rostban gazdag
- Magas antioxidáns tartalmú
- Kimagasló a C- és E vitamin tartalma
- Sokoldalúan felhasználható
Felhasználási javaslat:
A szőlőmag kesernyés aromájú, ezt figyelembe véve naponta legfeljebb egy teáskanállal ajánlott fogyasztani.
Keverhetjük joghurtokba, italokba, shakekbe, stb.
Ha sütéshez használjuk, a felhasználandó liszt körülbelül 3-5%-át tegyük a liszthez.
Összetevők: Vörösszőlőmag őrlemény
Származási hely: Magyarország
A feltüntetett árak a készlet erejéig érvényesek.