TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

ÉleTrend Blog

Ismerj meg minket!

Dóri
Dóri
2021.04.06 20:14
Ismerj meg minket!

ÉleTrend története

Ezt a blogcikket azért írjuk meg, mert szeretnénk, ha megismernétek minket és ne “csak” egy boltot lássatok az ÉleTrend-ben. Szeretnénk egy kis betekintést adni arról, hogy hogyan indult az ÉleTrend és milyen terveink vannak a jövőben. Fogadjátok bemutatkozó történetünket sok szeretettel!

 

ÉleTrend indulásának szikrája

 

2016-ban a gyermekeink doktornénijének segítségével kiderült, hogy gluténérzékeny vagyok! Több éve szenvedtem már vashiányban, vérszegénységben, (vaspótló készítményt természetesen 3 havonta szednem kellett, de kivizsgálva nem volt sajnos) sápadtságban, gyengeségben, gyakori fejfájásban, puffadásban. Ezek a tünetek hol felváltva, hol pedig egyszerre voltak jelen a mindennapjaimban.

A Biocard Lisztérzékenységi gyorsteszt eredménye azonnal jelezte a gluténérzékenységet. Ezt követően elmentem egy vérvételre, ami megerősítette a teszt eredményét.

Ahhoz, hogy mindent be tudjak szerezni az új étrendhez, Szolnokra kellett bevásárló körútra járkálni, mert Abonyban (ahol élünk) korántsem nem volt teljes a kínálat. Rengeteg információt gyűjtöttem össze és nagyon sok időt foglalkoztam a gluténérzékenységgel, valamint azzal, hogy hogyan lehet együtt élni ezzel a dologgal. A kutatásaim közben jöttem rá, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával, sőt nagyon sokan gluténérzékenyek.

Innen jött az ötlet, hogy igenis szüksége van Abonynak egy olyan boltra, ahol ételallergia típustól függetlenül megtalálhatnak mindent az emberek széles választékban.

Sajnos egyre többen gluténérzékenyek, cukorbetegek, laktózérzékenyek a környezetünkben, így nem is kellett sokáig gondolkodnunk azon, hogy belevágjunk. Megálmodtuk és megvalósítottuk az ÉleTrend boltot, amire nagyon büszke vagyok!

Célunk és motivációnk

Célunk a kezdetektől, a vásárlói igények kielégítése. Igyekszünk folyamatosan széles termékpalettával dolgozni és vásárlóink igényeinek megfelelni. Ha egy termék nem szerepel a termék kínálatunkban számunkra sosem kérdés, hogy foglalkozzunk-e a dologgal és lehetőségeinkhez mérten beszerezzük azt.

Folyamatosan figyeljük az újdonságokat, bővítjük, frissítjük a kínálatot. Szeretnénk frissek és trendik maradni. 

Céljaink között szerepel az egészséges életmód hirdetése, tanítása, tehát nem csak ételallergiások számára kínálunk hiánypótló megoldást Abonyban, hanem azoknak is, akik a tudatosság következő szintjeire lépnének.

Motivál minket, hogy nagyon sok a jó és pozitív visszajelzés. Mindenkivel váltunk pár kedves szót. Örömmel tölt el, hogy bátran kéritek a segítségünket, véleményünket. Jó érzés, hogy sok privát üzenetet kapunk nem csak a termékekkel vagy a bolttal, hanem a pozitív visszajelzésekkel kapcsolatban is.

Laci és én

18 éves voltam, amikor barátnőimmel beültünk a városba pizzázni és utána “bulizni” egy kicsit. 23 óra körül, mikor mentünk volna haza láttam, hogy a Rossmann előtt lelakatolt biciklim nincs a helyén, ellopták. Rögtön ideges lettem, hiszem nemcsak kereke kélt a bringámnak, de majd biztosan le is szidnak érte otthon. Tanácstalanul álltunk ott jó pár percet, mikor arra jött egy autó. Laci ült benne az unokatestvérével. Látásból ismertük egymást. Néztek minket, látták, hogy valami nincs rendben. Megálltak, kiszálltak az autóból majd megkérdezték mi a baj, segítsenek-e valamiben. Mondtam, hogy ellopták a biciklimet. Próbáltak megnyugtatni, Laci fel is ajánlotta, hogy hazakísér szívesen. Az ezt követő napokban is keresett, így alakult ki közöttünk a kapcsolat, mely 14 éve tart! :)

 

Feladataink

Laci feladata a rendelés összeírása, árukészlet beszerzése, rendelése, könyvelői teendők intézése, webshop körüli teendeők, valamint ő kommunikál a marketinges csapatunkkal.

Nekem a feladatom az újdonságok követése, új termékek felfedezése, tesztelése, üzenetek kezelése, termékek rendezése, posztok/bejegyzések írása, fotózás, illetve az ÉleTrend kiskonyhában való főszereplés.

2020-as évünk

Nagyon csodálatos volt. Mindig figyelünk, hogy a sok munka mellett, a gyerekekkel minőségi időt is töltsünk. Minden héten van 1 ilyen tartalmas nap, amikor csak rájuk fókuszálunk. Sokat kirándultunk a szabadban. Hiszünk az ép testben ép lélek filozófiában és ennek alapköve a család és a szeretet.

Emellett haladunk előre a személyes és közös célokkal. Az év végén elhatároztuk, hogy az ÉleTrendnek nagyobbra kell nőnie, hogy még több embert tudjunk kiszolgálni. 

További terveink az ÉleTrenddel

Fontosnak tartjuk a tervezést. Vannak éves, havi és heti terveink, erre időt kell szánni, így sokkal rendezettebbek a mindennapjaink. 2021-re is megvannak a terveink a bolttal kapcsolatban.

A tavalyi év végén már tudtuk, hogy szükségünk lesz újításra és felfrissülésre, így külső erőforrás után kellett néznünk. Így bukkantunk rá a Full Funnel Marketing csapatára akikkel közösen dolgozunk a bolt megújulásán.

Igyekszünk aktívak lenni a közösségi médián, új ötletekkel és tanácsokkal ellátni azokat, akik szeretnének tenni az egészségükért.

Március végén sikerült elindítani új webshopunkat, amivel szeretnénk egy nagyobb közönséget elérni, hogy többen ismerhessenek meg minket és emellett kényelmesebben és gyorsabban tudjanak hozzájutni a szükséges élelmiszerekhez.

Szeretnénk minél több emberhez eljutni, tudatos táplálkozásra ösztönözni másokat, mivel hisszük, hogy ez mindennek az alapja.

-

Dóri :)