TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Zsírégető teakeverék 20 filter

Zsírégető teakeverék 20 filter
Zsírégető teakeverék 20 filter
ZSÍRÉGETŐ filteres teakeverék 20 filter Gyógyfű

Előnyösen befolyásolja a zsíranyagcserét, hatóanyagai meggyorsíthatják a fogyást. Tisztít, méregtelenít, a zöld tea a kedélyállapotot is javítja.Megfelelő étrend betartása mellett segíti a szervezetet a fogyókúrában.

Mit tudhatunk a benne található növényekről?

A zöld tea közismerten gazdag élettanilag értékes hatóanyagokban. A keverékben előnyösen befolyásolja a zsír-anyagcserét. A nyírfalevél méregtelenítő hatású. A rozmaringlevél és a Coleus forskohlii levél együttműködve - a hasnyálmirigy lipáz enzim aktivitását gátolja, így nem engedi a zsírt lerakódni, továbbá segít a zsír lebontásában. A Coleus forskohlii (indiai csalán) levelet sokirányú egészségre gyakorolt hatása miatt az indiai hagyományos, ayurvédikus gyógyászatban évezredek óta alkalmazzák

Milyen előnyös hatással jár fogyasztása szervezetünkre?

Megfelelő étrend betartása mellett segíti a szervezetet a fogyókúrában. Tisztít, méregtelenít és a zöld tea összetevő a kedélyállapotot is javítja. A hatásokat humán- és állatkísérletek igazolják.

Hogyan alkalmazzuk?

A „Zsírégető" teakeverék önmagában nem "csodaszer". Megfelelő eredmény eléréséhez át kell alakítani a táplálkozási szokásokat (édesség és alkohol mellőzése, szénhidrát és zsír minimálisra csökkentése, kisebb adagok fogyasztása). A szervezet védelme érdekében ajánlatos a fokozatosság elvét betartani a diétában . Az ajánlott mennyiségben fogyasztva a teakeverék hatóanyagai meggyorsíthatják a fogyás folyamatát.

Összetevők: nyírfalevél, rozmaringlevél, indiai csalán, zöld tea

Kiszerelés: 20 db filter/doboz, aromazáró csomagolásban

Tömeg: 20x1,25 g

 

A feltüntetett árak a készlet erejéig érvényesek.

Bruttó ár: 980 Ft
ÁFÁ-t tartalmazza
Adatok
Cikkszám
tea002
Hasonló termékek