Az arany mazsola egy kiváló, mag nélküli, nemesített, válogatott fajta, mag nélküli, magas cukortartalmú szőlők aszalványa. Éppen ezért nincs a benne lévő magoknak kellemetlen mellékíze sem.
Nagyrészt ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a friss szőlő, vagy aszalt szőlő. Nevét logikusan színéről kapta, aranylóan sárga mazsola. Összetevők: mazsola (99,3%), növényi olaj (napraforgó), tartósítószer: (kén-dioxid). Átlagos tápérték 100g termékben
energia 1292 kJ / 304 kcal
zsír
– amelyből telített zsírsavak 0,5 g
0,2 g
szénhidrát
– amelyből cukrok 71,3 g
71,2 g
rost 2,3 g
fehérje 2,5 g
só 0,18 g
A feltüntetett árak a készlet erejéig érvényesek.