TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Powerfruit ital ananász 750ml

Powerfruit ital ananász 750ml
Powerfruit ital ananász 750ml
Ananász izű természetes ásványvíz alapú energiaszegény gyümölcsital 12 % gyümölcstartalommal, C-Vitaminnal, édesítőszerekkel.

A dél-amerikai Paraguay-ból származó ananász meghatározó, semmivel össze nem téveszthető ízét adja a Power Fruit ananász ital, mely természetes szénsavmenetes ásványvízként oltja a szomjat. Az ananász mézédes, friss ízével bolondítja meg az ásványvizet. Kellemes diétás ital, mely az első korty után azonnal az egzotikus kedvencünk ízét adja vissza. Tökéletes egyensúly a fanyar és az édes íz között.Az üdítők a jellegzetes ízüket a magas gyümölcs tartalomnak köszönhetik;12% friss gyümölcs üvegenként.

A diétás italokra jellemző kiábrándító mű íznek nyoma sincs. Minden korty PowerFruit italban a csomagoláson látható valódi gyümölcs íze érezhető.A POWER FRUIT gyümölcs ital termék család lágy és édes ízvilágát a természetes gyümölcstartalmának és a STEVIA édesítőszernek köszönheti.

Az üdítők STEVIA édesítőszerrel vannak ízesítve, annak érdekében hogy a vércukor szint és a kalória mennyiség ne emelkedjen fogyasztás közben.Minden 750ml-es palack Power Fruit 1000 mg C-Vitamint tartalmaz, ami bőségesen fedezi egy felnőtt napi szükséges C vitamin bevitelét.

 

A feltüntetett árak a készlet erejéig érvényesek.

Bruttó ár: 430 Ft
ÁFÁ-t tartalmazza
Adatok
Márka
Powerfruit
Cikkszám
POW-8884
Tömeg
750 g/db
Hasonló termékek