TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Parajdi párologtató só 1000g

Parajdi párologtató só 1000g
Parajdi párologtató só 1000g
A Parajd sóbányájában kibányászott párologtató só szobahőmérsékleten párolog, és növeli a helyiség pára- és sótartalmát.
A parajdi só párologtatása kiváló módja annak, hogy védekezzünk a téli baktériumok és vírusok ellen. A só részecskék felszabadulnak a levegőbe, és belélegzéskor a légzőszervek felületére tapadnak, segítve ezzel az irritáció és a gyulladás megakadályozását.

Nyáron az allergiások és asztmások számára igazi megváltás lehet az otthoni párologtatás. Az allergiás szezonban az allergének elleni védelemre kiváló, mivel segít megtisztítani a levegőt és enyhítheti a tüneteket, az asztmával küzdők számára pedig segíthet csökkenteni a gyógyulási időt és javíthatja a légzésfunkciókat.

De nem csak a légzőszervekre gyakorol pozitív hatást. A parajdi só párologtatása segíthet helyreállítani a hörgők tónusát és javíthatja az általános légzésminőséget, így nyugodtabb és pihentetőbb alvást biztosíthat.

A párologtató só többféle módon is használható: fertőtlenítésre, inhalálásra, lábáztatásra, és gombásodás ellen is kiváló.

 

A feltüntetett árak a készlet erejéig érvényesek.

Bruttó ár: 1 000 Ft
ÁFÁ-t tartalmazza
Adatok
Márka
Parajdi
Cikkszám
PAR-2765
Tömeg
1 kg/db
Hasonló termékek