TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Parajdi párologtató só 1000g

Parajdi párologtató só 1000g
Parajdi párologtató só 1000g
Tüdő- és légcsőtisztító párologtató só télen
a baktériumok, vírusok, nyáron pedig az allergének ellen. A parajdi sóbányában bányászott kristálysó párologtatása (pusztán szobahőmérsékleten, melegítés nélkül) képes megnövelni az adott helyiségben uralkodó relatív pára- és sótartalmat. A sórészecskék és természetes ásványi anyagok felszabadulnak, majd belélegzés útján a légzőszervek felületére tapadnak, meggátolva az irritáló, gyulladásos folyamatok kialakulását.Parajdi só párologtatásával fokozható a légzőszerveink öntisztítása, mivel a sós pára hatására megnövekszik a levegőben a negatív töltésű ionok koncentrációja, ami segíti a tisztulást.

A légutakba bejutó apró sókristályok támogathatják a légcsövek és a tüdő természetes öngyógyító folyamatait. Az antibakteriális hatású sószemcsék segíthetnek felszakítani a letapadt váladékot, tisztíthatják a légutakat, a hörgőket és a tüdőt.
Az allergiaszezonban valóságos oázist nyújthat az otthoni párologtatás az allergiával, asztmával küzdők számára.
Fül-orr-gégészeti problémák esetén csökkentheti a gyógyulási időt.
Helyreállíthatja a hörgők tónusát, javíthatja a légzésfunkciókat is, ezáltal nyugodtabb, pihentetőbb alvást biztosíthat.
Inhalálásra, fertőtlenítésre, lábáztatásra, gombásodás ellen is alkalmazható.HOGYAN HASZNÁLHATJUK A PÁROLOGTATÓ SÓT?
Vegyen elő egy nagyobb üvegedényt, attól függően, mekkora helyiség légterét szeretné az erdélyi párologtató sóval fertőtleníteni, töltsön bele 1-2 kg párologtató kősót, majd töltse fel annyi vízzel, ami éppen csak ellepi a sót.

Néhány hét alatt gyönyörűen bevonja a kicsapódott sóréteg az edényt, és ez látványnak sem utolsó. Valóságos otthoni pollencsapda, ami télen a vírusoktól és baktériumoktól óvhat meg, nyáron pedig a nehézlégzéstől.

Helyezzen alá tálcát, mert a sókristályok a párolgás során kicsapódnak az edény falára és kiváló nedvszívó képességének hála, ez a sófal kivezeti a vizet a tálból. A vastag sóréteg nem csak látványelem, mivel innentől kezdve a teljes felületen tud párologni a só, ezáltal a sótál egyre hatékonyabbá válik.

Az elpárolgott vizet pótolja rendszeresen, a kicsapódott, elpárolgott parajdi sót pedig szükség szerint újra kell tölteni.

HOVA JAVASOLJUK A PÁROLOGTATÓ SÓT?
Elsősorban a hálószobába ajánljuk, minél közelebb az ágyhoz, hogy a sós levegő nyugodtabb alvást biztosíthasson és javíthassa az alvás minőségét, de a lakás több pontján is alkalmazható.

Otthoni munkavégzés esetén rengeteg időt töltünk a dolgozószobában, így a számítógépasztalon elhelyezett párologtató sós tál is nagyon hatékony segítség lehet. Nem csak a levegőben szálló baktériumok, vírusok, de az elektroszmog ellen is védelmet nyújthat.

MENNYI IDŐRE ELEGENDŐ EGY ADAG PÁROLOGTATÓ SÓ?
Minél közelebb helyezzük a fűtőtesthez és minél szárazabb a helyiség levegője, ha rendszeresen cseréljük rajta a vizet természetesen gyorsabban és hatékonyabban párolog a só. Egyre látványosabb, masszívabb, jótékony parajdi sófalat növeszthetünk magunknak!

Egy adag parajdi párologtató só (1kg) a tál méretőtől függően 2-6 hónapra elegendő, ezután a parajdi sót pótolni kell az edényben.

Mindenképpen kizárólag jó minőségű, tiszta sót szabad használni!

Az üvegtálban nem okoz kárt ez a kompozíció, ami bevonja. Óvatosan, bármikor eltávolítható vagy lemosható. Erre azonban nem szokott sor kerülni. A szemünk láttára kicsapódó, hófehér sókristályok szemet gyönyörködtető látványa miatt ugyanis otthonunk féltve őrzött éke lesz, melyet büszkén mutogathatunk barátainknak is.

700 Ft
Adatok
Márka
Parajdi
Cikkszám
PAR-2765
Tömeg
1 kg/db