Mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható. A kősó és a tengeri só kitűnő helyettesítője! A Himalája só adalékanyag mentes, nem finomított, nem fehérített. Teljesen természetes!Több, mint 200 millió éves érintetlen, szennyeződésmentes területről származik a himalája só. A rózsaszín sótömböket a mai Pakisztán területén kézzel termelik ki. A sókristályok színe változó, egészen a tiszta fehértől a mély vörösig. A magas vas-oxid tartalma színezi meg a sót. A Himalája sót is elsősorban nátrium alkotja, de hogy ezenfelül 60-65 nyomelemet is tartalmaz, ezért a Himalája sót fel lehet használni a különféle terápiákhoz is, például olyanokhoz, amelyek segítik a vérkeringést, javítják a vérnyomást. Teljesen természetes só, rengeteg egészséges tulajdonsággal és a világ számos szakácsának kedvence.
Mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható. A kősó és a tengeri só kitűnő helyettesítője és adalékanyag mentes, nem finomított, nem fehérített, ezért teljesen természetes!
Használja kézi őrlőbe
Mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható.
A kősó és a tengerisó kitűnő helyettesítője!
A Himalája só adalékanyag mentes, nem finomított, nem fehérített.
Teljesen természetes!Száraz hűvös helyen, fénytől védve tartandó.
A feltüntetett árak a készlet erejéig érvényesek.