TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Natur Tanya Fermentált Béta-Glükán kapszula – 30db

Natur Tanya Fermentált Béta-Glükán kapszula – 30db
Natur Tanya Fermentált Béta-Glükán kapszula – 30db
Natur Tanya Fermentált Béta-Glükán kapszula

Termékünkben regisztált védjegyű Goldcell® béta-glükán található, amelyet sörélesztő sejtfalából izoláltak.
Béta-glükán

A béta-glükán növények, gombák és baktériumok sejtfalában is megtalálható. Manapság kevésbé ismeretes étrend-kiegészítő, alkalmazása egyre jobban kezd elterjedni. Számtalan tanulmány igazolta pozitív hatásait, miszerint javítja az immunműködést, folyamatos szedése állandó, hatékony védőpajzsot nyújt a vírusos és bakteriális fertőzésekkel, egyéb megbetegedésekkel szemben. Erősíti az ellenálló képességet a legtöbb mikroorganizmussal szemben, legyen szó vírusos vagy bakteriális fertőzésekről. Csökkenti a megbetegedés esélyét, és csökkenti a megbetegedés súlyosságát. Mérsékli a stressz egészségkárosító hatásait, mind fizikai, mind mentális értelemben. Csökkenti az allergiás megbetegedések kialakulásának kockázatát, a már meglevő allergiás tünetek súlyosságát mérsékli. Javítja az általános állóképességet, növeli a sportolók fizikai aktivitását.

Megkülönböztetünk vízben oldható és vízben oldhatatlan formákat. A Natur Tanya® fermentált béta-glükán vízben oldhatatlan sörélesztő béta-glükánokat tartalmaz, amely biológiai aktivitása nagyobb a vízoldható formákkal összehasonlítva.

-Sörélesztő sejtfalából fermentált 1,3/1,6 β-glükán
-Szerves cinkkel, szelénnel és C-vitaminnal
-Nagy tisztaságú béta-glükán adagonként
-Védjegyzet Goldcell® béta-glükánokkal
-Az immunrendszer egészséges működéséhez
-Már 3 éves kortól
-Független, akkreditált laborban bevizsgált étrend-kiegészítő
-Vegán, glutén és laktózmentes formula

Nem minden béta-glükán egyforma

A béta-glükánok összetett, nagy molekulatömegű (100–200 kDa) poliszacharidok (nem emészthető szénhidrátok), amelyek számos élesztőgomba és gabona (pl.: árpa, zab) sejtfalában megtalálhatók. Az élesztő glükán-sejtfalának (harmadlagos) szerkezete egy β-1,6-kötésű elágazásokat tartalmazó, β-1,3-kötésű glükózláncokból álló alapváz, amelyhez β-1,4-kötésű kitin- és β-1,6-kötésű glükánmolekulák, valamint mannoproteinek kapcsolódnak.

Az élesztőgombák sejtfala jellemzően kb. 30% béta-glükánokat tartalmaz (száraz tömegre vonatkoztatva). Termékünkben levő sörélesztő (Saccharomyces cerevisiae) kivonat 80%-os béta-glükán tartalommal rendelkezik.

Általánosságban elmondható, hogy az emberek nem képesek a béta-glükánok szintetizálására. Éppen emiatt a Natur Tanya®FERMENTÁLT BÉTA-GLÜKÁN kiváló alternatíva a napi béta-glükán bevitel külső forrásból történő pótlására.

A Goldcell® a TERMÉSZETES EREDETŰ SÖRÉLESZTŐ BÉTA-GLÜKÁN védjegye, ami magas koncentrációban (min. 80%) tartalmaz fermentált béta-1,3-1,6-glükánt.

A sörélesztőből (Saccharomyces cerevisiae) előállított béta-glükán egyensúlyba hozza a természetes védekezőképességet, felkészíti az immunrendszert az olyan egészségügyi kihívásokra, amikor szükség van a szervezet védekező mechanizmusának támogatására.

A C-vitamin, a szerves szelén és a szerves cink hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez.
A cink és a szelén hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez (sejtvédelem)

Fogyasztása ajánlott:

-azoknak, akik immunrendszerüket szeretnék támogatni
-kihívásokkal teli mindennapok esetén
-sportolóknak
-időseknek
-3 éves kor feletti gyermekeknek
-vegánoknak és vegetáriánusoknak
-nőknek és férfiaknak egyaránt

A Natur Tanya® FERMENTÁLT BÉTA-GLÜKÁN független, akkreditált laborban bevizsgált készítmény, minden esetben MEGFELEL AZ EURÓPAI UNIÓS EGYSÉGES SZABÁLYOZÁSNAK, a határértékek alatt marad, ezért lisztérzékenység (cöliákia) és laktózintolerancia esetén is alkalmazható.
Hatóanyagok 1 kapszulában:

Goldcell®(1-3), (1-6)-β-D-glükán (élesztőből fermentált) 200 mg
C-vitamin 125 mg
Szerves cink (cink-glükonátból) 6 mg
Szerves szelén (L-szelenometioninból) 60 µg

Összetevők:

Goldcell® béta-glükán készítmény (Saccharomyces cerevisiae sörélesztő sejtfalából kivont) – 80%-os béta-glükán tartalommal, L-aszkorbinsav, tömegnövelő szerek (kalcium-foszfátok, mikrokristályos cellulóz), növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz), szerves cink (cink-glükonát), csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid), szerves szelén (L-szelenometionin).
Adagolási javaslat:

Napi 1 kapszula, lehetőleg éhgyomorra bevéve.
Adagolási időtartam:

Minimum 60 nap, maximum 120 nap. A termék hosszú távú alkalmazása is biztonságos.

A gluténmentességre vonatkozó jelenleg érvényben levő határértéknek nemhogy megfelel a termék gluténtartalma, hanem FELE annak, kimutatási határ alatt van. De ha ez nem lenne elég, a laktóztartalom TIZEDE a vonatkozó határértéknek, számszerűsítve ez 0,01 g laktóz/100 g terméket jelent.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

A termék alkalmazható vérhígítók használata esetén
A termék 3 éves kortól alkalmazható
A termék alkalmazható cukorbetegség esetén
A termék alkalmazható terhesség, és szoptatás időszakában
Immunszupresszánsok fogyasztása esetén, feltétlen konzultájon orvosával

 

A feltüntetett árak a készlet erejéig érvényesek.

Bruttó ár: 2 730 Ft
ÁFÁ-t tartalmazza
Adatok
Cikkszám
beta001
Hasonló termékek