TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Javallat- Memória komplex 60 db

Javallat- Memória komplex 60 db
Javallat- Memória komplex 60 db
Koncentrációt és szellemi teljesítményt támogató gyógynövény komplex
60 db SonicFine® instant gyógynövényport tartalmazó kapszula

Egymás hatását támogató gyógynövényekkel.

- Maté: Általános élénkítő, tonizáló, energetizáló gyógynövény fáradtság, stressz, pszichés és mentális túlfeszültség esetén.
- Zöld tea: Anyagcserefokozó koffeint, teanint, katekint tartalmaz.
- Orvosi zsálya: Támogatja az immunrendszer és az emésztés egészségét.
- Ginkgo: Segít fenntartani a jó kognitív funkciókat.
- Kurkuma: Támogatja az idegrendszer, valamint a szív- és érrendszer egészségét.

Mit tartalmaznak a kapszulák?

- Kizárólag kiváló minőségű gyógynövényeket és azok összes hatóanyagát.
- Nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot, segédanyagot vagy tartósítószert.
- Egyedi gyártástechnológiánk köszönhetően a kapszulákban lévő gyógynövények megnövelt biológiai hozzáférhetőséggel és aktivitással, nagyobb flavonoid- és polifenoltartalommal, erősebb antioxidáns hatással, jobb oldhatósággal rendelkeznek és a gyógynövény hatóanyagok 100 százalékát tartalmazzák.


Összetevők: kapszulánként 600 mg Sonic­Fine® szu­­per­­­fi­nom instant gyógynövénypor (matélevél [210 mg], zöld tea levél [180 mg], orvosi zsálya levél [90 mg], ginkgolevél [60 mg], kurkumagyökér [60 mg], kapszulahéj: zselatin.

Mennyit és hogyan kell bevenni kapszulákból?

- A napi ajánlott mennyiség naponta kétszer 1 kapszula étkezés előtt, bőséges folyadékkal fogyasztva. Mivel gyógynövények hatása is erősen függ az szervezet egyedi anyagcserétől, illetve a fogyasztó testsúlyától is, ezért a napi adag kétszer 2 kapszuláig is növelhető.
- Egyedi gyártástechnológiánk lehetővé teszi, hogy a kapszulákból gyógynövénytea készüljön! Ilyenkor a kapszulákat a két végüknél megfogva szét kell nyitni, a tartalmukat pedig 50-60 Celsius fokos meleg vízzel kell felönteni, majd alaposan felkeverni. Mivel a kapszulák a gyógynövények hatóanyagainak 100%-át tartalmazzák (tehát nemcsak a vízben jól oldódó hatóanyagokat) ezért a megszokottól eltérően egy sűrű átlátszatlan tea lesz az eredmény, amelyet felkeverés után érdemes egyből elfogyasztani.
- A kapszulák tartalma bármilyen folyadékban elkeverhető. Hozzáadható mézhez, joghurthoz, turmixokhoz, olivaolajhoz, illetve bármilyen vizes vagy olajos folyadékhoz.


Folyamatosan fogyasztható?

- A komplex nem tartalmaz olyan gyógynövényeket, amelyek hatóanyagai felhalmozódnának a szervezetben, ezért korlátlan ideig és biztonságosan fogyasztható hosszú távon is.

Amire érdemes figyelni

- A gyógynövények fogyasztása mellett sem mellőzhető a változatos, kiegyensúlyozott étrend, ahogy a rendszeres testmozgás és az egészséges életmód sem.
- Fokozhatja a vérhígító gyógyszerek hatását.
- Koffeinérzékenység esetén fogyasztása óvatosságot igényel.
- Gyermekek elől elzárva tartandó!

 

A feltüntetett árak a készlet erejéig érvényesek.

Bruttó ár: 2 490 Ft
ÁFÁ-t tartalmazza
Adatok
Cikkszám
javallat106
Hasonló termékek