A csicseriborsóliszt, a csicseriborsó őrleménye,
melyet krémlevesekhez, pástétomokhoz, de humuszkrém készítéséhez is fel lehet használni. Fűszerezéséhez vöröshagyma, petrezselyem, majoranna, paprika, borsikafű, szójaszósz ajánlott.
A csicseriborsó élelmi rostokban gazdag, így támogathatja emésztésünket. Rostos ételek fogyasztása amellett segítheti a megfelelő anyagcserét, fontos szerepet játszik a vércukorszint szabályozásában. A csicseriborsó bőségesen tartalmazhat karotint, B1-, B6- és E-vitamint, az ásványi anyagok közül pedig vasat, magnéziumot és cinket. Magas folsavtartalma miatt fogyasztása ajánlott kismamáknak.
Összetevők: 100% csicseriborsó
A termék dióféléket feldolgozó üzemben készül.
Tápérték adatok 100g termékben
Energia 1377 kJ
329 kcal
Zsír 6 g
-Amelyből telített zsírsavak 1,1 g
Szénhidrát 42 g
-Amelyből cukrok 2,2 g
Rost 16 g
Fehérje 19 g
Só 0,01 g
A feltüntetett árak a készlet erejéig érvényesek.