TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Dr Chen-Könnyed ízületek tea Ördögcsáklyával - 20db

Dr Chen-Könnyed ízületek tea Ördögcsáklyával - 20db
Dr Chen-Könnyed ízületek tea Ördögcsáklyával - 20db
Dr. Chen Könnyed ízületek kapszula

A csüdfűgyökér-kivonat támogatja az ízületek rugalmasságát, mozgathatóságát. Az ördögcsáklya-kivonat és az édesgyökér-kivonat segít fenntartani az ízületek mozgékonyságát, egészségét.
Ördögkarom:

Az ördögcsáklya egy Dél-Afrikában honos kúszónövény. A termése kampós formájú, innen kapta a nevét, azonban gyógyhatása miatt a növény másodlagos gyökerét használjuk. Az ördögkarom elnevezést kampós végű termései miatt kapta, melyek az állatok patáját felsebzik. Pedig ennek a növénynek számos jótékony hatása van: gyökerének főzetét a bennszülöttek először keserű izgatószerként a migrén, a fájdalmak, a sebesülések, a láz és a csalánkiütés ellen használták. Német botanikai expedíciók fedezték föl és vizsgálták érzéstelenítő és ízületi gyulladások esetében gyulladáscsökkentő hatását. A publikált munkák figyelmeztetnek a növény érdekes hatására a krónikus, jóindulatú reumatológiai betegségek esetében. A mellékhatások hiánya éppúgy, mint a jó gyomortolerancia a növény hosszú távon való alkalmazását teszik lehetővé más, klasszikus gyógyszerekkel együtt, melyek szokásos dózisainak csökkentését is lehetővé teszi. Ezek csodálatos gyulladáscsökkentő hatással bírnak, ezáltal jó alternatív gyógymódot nyújthatnak a reuma és az ízületi gyulladások kezelésére. Egyrészt csillapítják fájdalmat és a gyulladást, és ezzel javítják az ízületek mozgékonyságát. Sportolók szintén gyakran, sikerrel használják az intenzív edzésből adódó ín- és izomfájdalmak enyhítésére.

Összetevők:
csüdfűgyökér-kivonat, zselatin, ördögcsáklya-kivonat, fahéj (zsenge), édesgyökér-kivonat, eleuthero ginseng-kivonat, csomósodást gátló (zsírsavak magnézium sói), színezék (titán-dioxid).
Hatóanyagok napi 1 kapszulában:

- csüdfűgyökér-kivonat: 100 mg
- ördögcsáklya-kivonat: 90 mg
- zsenge fahéj: 80 mg
- édesgyökér-kivonat: 50 mg
- eleuthero ginseng-kivonat: 50 mg

Adagolás:naponta 1 vagy 2 kapszula folyadékkal bevéve.

 

A feltüntetett árak a készlet erejéig érvényesek.

Bruttó ár: 1 420 Ft
ÁFÁ-t tartalmazza
Adatok
Cikkszám
izuletek-001
Hasonló termékek