Búzafű por
A méregtelenítés Alfája és Omegája!
A búzafű egyszerre méregtelenít és - a táplálkozási hiányosságok pótlásával - növeli az energiaszintünket
Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai
- Javíthatja a véroxidációt, a baktériumflóra kontrollt és a savbázis egyensúlyt
- Vitaminkomplex
- Antioxidáns
- Allergiás tünetcsökkentő
- Erőteljesen lúgosító hatású
- Kimagasló kalcium, magnézium, és kálium tartalmú
- 17 féle aminosav található meg benne
Részletes leírás: A búzafű az egyik leggazdagabb természetes A- és C-vitamin forrás, amely egyenlő arányban tartalmaz E-, F-, K- és B-vitaminokat, B17 tartalma jelentős. Segíthet az emésztésben és a belső szervek működésében. Az emésztőrendszerben hatékonyan segítheti a kórokozó baktériumok és a hasznos baktériumok egyensúlyának helyreállításában, illetve az egészséges immunrendszer fenntartásában. Magas klorofill-tartalma miatt vérünket oxigénnel dúsítja, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe lehet. A búzafű bővelkedik a számunkra létfontosságú enzimekben, többek között az egyik leggazdagabb SOD (szuperoxid-diszmutáz) enzimforrás. Az SOD különleges hatású antioxidáns enzim, szabadgyök fogó, mely jelentősen lelassíthatja a sejtöregedést. Nincs lúgosító kúra, méregtelenítés, salaktalanítás búzafű nélkül. A tavaszi fáradtság energizáló zöldje, fogyasztása kedvezően befolyásolhat számos allergiás tünetet (pl. parlagfű allergiát).
Összetétel
Búzafű por. Nyomokban zellert, mustármagot, vadrepcét és glutént tartalmazhat.
Természetes anyagokból; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Telített zsírban szegény; Cukormentes; Élelmi rostban gazdag; Fehérjében gazdag
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = 3-6 g
1-2 teáskanál naponta zöldséglében vagy vízben elkeverve, illetve javasoljuk a por egyenletes felrázását shakerrel.
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen.
A feltüntetett árak a készlet erejéig érvényesek.