Rizsdara kásákhoz, müzlikhez vagy akár sűrítéshez.A gluténmentes rizsdara helyettesítheti gluténérzékenyek számára is a búzadarát. Fogyasztható tejbegrízként, vagy készíthető belőle krémek süteményekbe. A hagyományos búzadara helyett főleg két alapanyag közül választhatnak a lisztérzékenyek: rizsdara vagy kukoricadara. Számukra lehet jó választás a rizsdara, mely gluténmentes alapanyag, és kiválóan helyettesíti a hagyományos búzadarát. A rizsdara készítése során a rizsszemeket apró szemcsékké őrlik, így az értékes összetevők nem vesznek el, az íze is a megszokottal teljesen megegyező. Jól használható tejbegríz, grízes tészta, túrógombóc, esetleg sütemények készítéséhez. Összetevők: rizsdara.
Energia/100g: 1531 KJ/366kcal
zsír: 0,88g
szénhidrát:78,1g
fehérje:6,55g
só:0,0g
A feltüntetett árak a készlet erejéig érvényesek.